Programmering Family Zone Oranjewoud Festival


In het Pinksterweekend van 2023 is er weer een feestelijke editie van Oranjewoud Festival geweest.

Sinds 2022 organiseer en programmeer ik samen met componist Anne-Maartje Lemereis de Family Zone op het festival. De Family Zone is het onderdeel voor kinderen en jeugd. Met een dagelijks programma van workshops, activiteiten, installaties en concerten hebben we drie prachtige festivaldagen gehad.

Sfeerimpressie Family Zone tijdens Oranjewoud Festival 2023Ook organiseert het festival ieder jaar het ‘Festival Als Klaslokaal’ waarbij schoolklassen naar het festivalterrein komen voor een programma aan verschillende muzikale workshops en een afsluitend concert.
Als voorprogramma van het concert wordt er een mini-opera gespeeld die de kinderen in de ochtend tijdens verschillende workshops hebben gemaakt. Zo hebben de kinderen het libretto bedacht en geschreven, een ouverture en de aria’s en liedjes gecomponeerd en het decor gebouwd.


Geplaatst

in

door

Tags: